Over Ons 2018-03-27T15:41:31+00:00

Wie denken wij wel niet dat we zijn?

Tiendas Online is Spaans voor webshops. Is webwinkels dan wat we zijn? Nu, webshops zijn in ieder geval wat we doen, maar ook wat we hebben.
Wij zijn zelf eCommerce ondernemers en ademen de hele dag E-commerce. Klantenservice, up-to-date producten, up-to-date prijzen, pakkende teksten, goede afbeeldingen, webdesign, marketing, inkoop, warehouse management, koppelingen, administratie, advertenties… etc. etc.
We staan ermee op en we gaan ermee naar bed. Dus:  ja, wij zijn webwinkels!

Wij comitten ons aan uw resultaat

  • Alles wat te maken heeft met eCommerce, site techniek, webdesign, onderhoud, woocommerce, wordpress, html, css, php en in beperkte mate ook magento, dat voert Tiendas Online uit voor al onze websites van al onze bedrijven.
  • We hebben webdesigners, tekstschrijvers, SEO experts, IT experts, marketeers tot aan engineers en bedrijfseconomen aan de slag, die niet alleen ons, maar ook u snel verder vooruit* kunnen helpen.

*verder vooruit, als in: RESULTATEN.

Bent u het zat om de kar alleen te trekken?

Weet u niet meer naar wie u moet luisteren? Iedereen heeft de grootste plannen, maar rekenen ook voor alles meteen verschrikkelijk veel geld?
Dan is het de hoogste tijd om Tiendas Online in te schakelen!

Tiendas Online is namelijk exact ontstaan uit deze ergernis. Dus zijn wij het anders gaan doen.

tiendas online webshop responsive op ipad

Wij komen extra omzet brengen! Gegarandeerd.

money-bag-with-dollar-symbol

Wij komen Geld brengen

Wij implementeren, bij u, de juiste groeistrategie. Wanneer wij onze online marketing strategie voor uw webshop mogen implementeren, gaat u meer geld verdienen. Veel belangrijker dan wat iets kost, ook al is dat bij ons helemaal niet zoveel, is wat iets oplevert. En opleveren dat gaat het u zeker doen! Daar doen we het allemaal voor.

magnifier

Gratis Quickscan

Kunnen wij u niet aan meer omzet helpen? Dan nemen wij de opdracht niet aan!
Hoe weten we dan of we dat kunnen? We doen eerst een gratis en vrijblijvende vooranalyse / quickscan van uw online verkoopactiviteiten. Vervolgens bekijken we of wij u als klant aannemen en wat we precies voor u kunnen gaan doen, zodat uw e-commerce gaat groeien!

thumbs-up-hand-symbol

Experts uit de Praktijk

Wij zijn zelf online retailers met jaren ervaring. Wij snappen als geen ander hoe het is om op uw stoel te zitten. Daarnaast hebben we ook nog ruim 20 jaar aan ervaring in business consultancy in huis. Dus veranderingen te weeg brengen zit ons ook nog in het bloed. Tel daarbij op onze ervaren ontwikkelaars, online marketeers, tekstschrijvers en webdesigners en dan heeft u het complete pakket onder 1 dak.

calendar

4 Maanden Garantie

Wij zijn 100% overtuigd van onze eCommerce Strategie voor uw webshop. Derhalve geven wij garantie dat uw online business in 4 maanden groeit. Heeft u na 4 maanden van onze diensten geen hogere omzet, dan verdubbelen wij ons aantal uren in maand 5 en voeren die bovendien volledig gratis uit. Wij gaan dan met uw webshop voor alles of niets. Echter zover komt het niet…